Preview Mode Links will not work in preview mode

Mor bliver aldrig rask podcast

Nov 28, 2023

🧠🎤🎧 Afsnit 22 - Mor uden mor - en samtale med Sarah

Find podcasten ‘Mor bliver aldrig rask’ på Spotify, Podimo & Apple.

Når man selv bliver mor, har man ofte ekstra brug for sin egen mor. Men hvordan føles det at være ramt af sorg og savne sin mor helt ind i hjertet, når man selv er blevet mor?!

I dette afsnit...


Oct 17, 2023

🧠🎤🎧 Afsnit 21 - En samtale med Sophia Norh 

Find podcasten ‘Mor bliver aldrig rask’ på Spotify, Podimo & Apple. 

Velkommen til endnu en episode af vores podcastserie. I dette afsnit har vi besøg af sangerinde og sangskriver Sophia Nohr, til en snak om livet med demens.

I dette hjertevarme podcastafsnit...


Sep 25, 2023

Velkommen til podcast episode 20, som er et særligt afsnit, fordi vi vil åbne op og dele noget meget personligt med jer. Vores mors sygdom har taget et ordentlig dyk, og det har været en barsk sommer med mange følelsesmæssige op- og nedture.

I dag har vi vores lillebror Kasper med ved bordet, og sammen vil vi...


Jul 11, 2023

 “Det her er noget nær det sørgeligste, der kunne ramme os (…) og jeg står nu i en stor sorg og har mange følelser, og min far har en kæmpe sorg, og så skal jeg tackle min mors frustration over sygdommen. Det går meget op i, at hendes hverdag er blevet vendt op og ned. Og det er svært at håndtere”.

Lyt...


May 31, 2023

I dette afsnit møder vi Mette, der har en far med Parkinson med demens. I programmet fortæller Mette om, hvordan hun ved en plejesamtale med personalet oplever, at hendes hjerte bliver knust. Hun finder nemlig tilfældigt ud af, hendes far ikke har fået frisk luft eller set himlen i et helt år. I samtalen stiller vi...