Preview Mode Links will not work in preview mode

Mor bliver aldrig rask podcast


Jul 11, 2023

 “Det her er noget nær det sørgeligste, der kunne ramme os (…) og jeg står nu i en stor sorg og har mange følelser, og min far har en kæmpe sorg, og så skal jeg tackle min mors frustration over sygdommen. Det går meget op i, at hendes hverdag er blevet vendt op og ned. Og det er svært at håndtere”.

Lyt til dette afsnit, hvor Stephanie åbent og ærligt fortæller om den store sorg og følelse af ulykkelighed, der har ramt hende, efter at hendes far i 2020 blev diagnosticeret med Alzheimers. Sorgen over at miste sin far står nogle gange i skyggen af Stephanies mors frustration over sygdommen, som kommer til udtryk ved, at hun bliver irriteret på Stephanies far. Det gør Stephanie ked af det, og hun fortæller, at hun har fået et anstrengt forhold til sin mor.

I afsnittet kommer Stephanie også ind på den ensomhed, som hun er blevet ramt af efter diagnosen, og hun fortæller om hvordan hun har svært ved at dele sine følelser med sin familie, der ikke er gode til at snakke om dybe følelser 💜 #visnakkeromdemens #morbliveraldrigrask