Preview Mode Links will not work in preview mode

Mor bliver aldrig rask podcast

Nov 25, 2022

“Der var noget, som forandret. Vores mor kunne ikke finde glæden igen, efter at vores far havde overlevet et hjertestop”

Helle og Louise er døtre til Annemarie, som for nyligt er blevet diagnosticeret med Alzheimers. Beskeden om at deres mor havde fået denne hjernesygdom kom ikke som et chok for søstrene. De...


Oct 21, 2022

Hvert et afsnit rummer nuancer, perspektiver og set i retrospekt kan nye spørgsmål opstå. I dette afsnit ser vi tilbage på den tid, der er gået, mens vi reflekterer over nutiden og fremtiden. 

Har du nogle spørgsmål eller dilemmaer, du gerne vil have, at vi diskuterer sammen med vores gæster, så skriv til os...


Aug 16, 2022

I starten var min far bare sådan, “det går faktisk godt i hverdagen”, og jeg var bare sådan. Ej, det går faktisk ikke. Det går… Det er det, det gør. Nu er han ved at være der, hvor han næsten ikke kan færdiggøre den sætning, for han ved godt, at det ikke går. Det går ikke engang nogenlunde. Det er...


Jul 7, 2022

I dette afsnit møder vi Frederik Lindhardt, som er søn til den tidligere biskop, Jan Lindhardt, der i 2012 fik konstateret Alzheimers.

Vores samtale handler om Frederiks oplevelser med demens, hans sorg over at have mistet sin far, og den bog "Lidt af en far", som han har skrevet om emnet.

Der er ingen tvivl om, at...


Jun 3, 2022

Sara er enebarn og datter af en mor med alzheimers. I dette afsnit fortæller Sara om, hvordan hun har lært at leve med sorgen og sygdommen.

Vi snakker om, hvem hun deler sine bekymringer med, når alting ramler og hvordan hun navigerer i en travl hverdag med alle de forpligtelser, der følger med, når man både har...