Preview Mode Links will not work in preview mode

Mor bliver aldrig rask podcast

Dec 27, 2022

May Bjerre Eiby åbnede i 2016 demensplejehjemmet Dagmarsminde i Nordsjælland. May er både sygeplerske med et stort hjerte og iværksætter med et kreativt sind - og med de to brugt godt sammen, har har skabt et plejehjem, hvor omsorg er den bedste medicin for de beboere, som bor der. 


Nov 25, 2022

“Der var noget, som forandret. Vores mor kunne ikke finde glæden igen, efter at vores far havde overlevet et hjertestop”

Helle og Louise er døtre til Annemarie, som for nyligt er blevet diagnosticeret med Alzheimers. Beskeden om at deres mor havde fået denne hjernesygdom kom ikke som et chok for søstrene. De...


Oct 21, 2022

Hvert et afsnit rummer nuancer, perspektiver og set i retrospekt kan nye spørgsmål opstå. I dette afsnit ser vi tilbage på den tid, der er gået, mens vi reflekterer over nutiden og fremtiden. 

Har du nogle spørgsmål eller dilemmaer, du gerne vil have, at vi diskuterer sammen med vores gæster, så skriv til os...


Aug 16, 2022

I starten var min far bare sådan, “det går faktisk godt i hverdagen”, og jeg var bare sådan. Ej, det går faktisk ikke. Det går… Det er det, det gør. Nu er han ved at være der, hvor han næsten ikke kan færdiggøre den sætning, for han ved godt, at det ikke går. Det går ikke engang nogenlunde. Det er...


Jul 7, 2022

I dette afsnit møder vi Frederik Lindhardt, som er søn til den tidligere biskop, Jan Lindhardt, der i 2012 fik konstateret Alzheimers.

Vores samtale handler om Frederiks oplevelser med demens, hans sorg over at have mistet sin far, og den bog "Lidt af en far", som han har skrevet om emnet.

Der er ingen tvivl om, at...